každý deň

A
B
D
E

Vyp. Syr, Hranolky, Tat. omáčka (1,3,7)

Grilovaný Encián, Brusnicová omáčka, Hranolky (7)

Fresh šalát s grilovaným kuracím mäsom a jog. dresingom

Vyp. Kurací rezeň, Hranolky (1,3,7)

pondelok

1
2
3
4

Vyp. Kuracie kúsky , Pečené zemiaky v šupke   (1,3,7)

Brav. tarhoňové rizoto, čalamáda  (1)

Cestoviny penne s Quattro formagi omáčkou   (1,3,7)

Vyp. Kuracie kúsky, čerstvá zelenina   (1,3,7)

utorok

1
2
3
4

Kurací steak so šunkou a oštiepkom, Ryža   (7)

Sedliacke brav. pečené stehno, Dus. hlav. kapusta, Knedľa (1)

Furmanské halušky s kys. smotanou,údeným syrom a slaninkou (1,7)

Kurací steak so šunkou a oštiepkom, čerstvá zelenina  (7)

streda

1
2
3
4

Vyp. domáce fašírky, Zemiakové pyré  (1,3)

Bravčové dusené na hrášku, Ryža  (1)

Slivkové gule s praženou strúhankou  na másle   (1,7)

Vyp. domáce fašírky, čerstvá zelenina  (1,3ň

štvrtok

1
2
3
4

Grilované kur. stehno, Ryža 

Divinový guláš, Knedľa   (1)

Anglická zelenina na másle s volským okom, Var. zemiaky  (3,7)

Grilované kur. stehno, čerstvá zelenina  

piatok

1
2
3
4

Zapekané brav. karé so syrom a smotanou, Var. zemiaky (7)

Šošovicový prívarok , Pečená klobása, Chlieb  (1)

Vyp. Encián, Varené zemiaky, Tat. omáčka (1,3,7)

Zapekané brav. karé so syrom a smotanou, čerstvá zelenina  (7)

Kurací vývar s rezancami  (1,9)

Zemiaková na kyslo  (1,7)

Paradajková so syrom  (7)

Hrstková so zeleninou  (1)

Frankfurtská s párkom (1)

1.

Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).

2.

Kôrovce a výrobky z nich.

3.

Vajcia a výrobky z nich.

4.

Ryby a výrobky z nich.

5.

Arašidy a výrobky z nich

6.

Sójové zrná a výrobky z nich.

7.

Mlieko a výrobky z neho.

8.

Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9.

Zeler a výrobky z neho.

10.

Horčica a výrobky z nej.

11.

Sezamové semená a výrobky z nich.

12.

Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13.

Vlčí bôb a výrobky z neho.

14.

Mäkkýše a výrobky z nich.