každý deň

A
B
D
E

Vyp. Syr, Pečené zemiaky, Tat. om.  (1,3,7)

Grilovamý Encián, brusnicová omáčka, Amer. zem. (7)

Fresh šalát s gril. kur. mäsom a smotanovým dipom (7)

Vyp. Kurací rezeň, Amer. zemiaky (1,3,7)

pondelok

1
2
3
4

Zapekané brav. karé so syrom a smotanou, Štuchané zemiaky (7)

Bolonské špagety s mletým hovädzím mäsom a syrom  (1,7)

Vyp. Zeleninové fašírky, Jogurtový dip, Varené zemiaky (1,3,7)

Zapekané brav. karé so syrom a smotanou, čerstvá zelenina (7)

utorok

1
2
3
4

Bravčová cigánska s dus. cibuľkou, Varené zemiaky 

Kurací Stroganov, Ryža  (1,7)

Vyp. Oštiepok, Varené zemiaky, Tat. omáčka  (1,3,7)

Bravčová cigánska s dus. cibuľkou, čerstvá zelenina  

streda

1
2
3
4

Kurací steak so šunkou a volským okom, Ryža  

Moravský vrabec, Dus. kyslá kapusta, Knedľa  (1)

Domáce parené buchty plnené čokoládou s grankom (3ks) (1,7)

Kurací steak so šunkou a voským okom, čerstvá zelenina  

štvrtok

1
2
3
4

Vyp. Kurací rezeň v panko strúhanke, Ryža s hráškom  (1,3,7)

Kelový prívarok, Pečená fašírka, Chlieb  (1)

Bryndzové pirohy s kys. smotanou a slaninkou (1,7)

Vyp. Kurací rezeň v panko strúhanke, čerstvá zelenina  (1,3,7)

piatok

1
2
3
4

Grilované Kurča, Ryža  

Segadínsky guláš, Knedľa  (1,7)

Špenátové halušky s nivovou omáčkou  (1,7)

Grilované Kurča, čerstvá zelenina  

Kurací vývar s  rezancami  (1,9)

Česká bramboračka  (1)

Cesnaková so syrom  (1,7)

Zeleninová s cestovinou  (1)

Hrachová s párkom  (1)

1.

Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).

2.

Kôrovce a výrobky z nich.

3.

Vajcia a výrobky z nich.

4.

Ryby a výrobky z nich.

5.

Arašidy a výrobky z nich

6.

Sójové zrná a výrobky z nich.

7.

Mlieko a výrobky z neho.

8.

Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9.

Zeler a výrobky z neho.

10.

Horčica a výrobky z nej.

11.

Sezamové semená a výrobky z nich.

12.

Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13.

Vlčí bôb a výrobky z neho.

14.

Mäkkýše a výrobky z nich.