každý deň

A
B
D
E

Vyp. Syr, Hranolky, Tat. omáčka (1,3,7)

Grilovaný Encián, Brusnicová omáčka, Hranolky (7)

Fresh šalát s grilovaným kuracím mäsom a jog. dresingom

Vyp. Kurací rezeň, Hranolky (1,3,7)

pondelok

1
2
3
4

Vyp. Kuracie kúsky v sezame, Ryža (1,3,7,11)

Bolonské špagety s mletým hovädzím mäsom a syrom (1,3,7)

Luskový prívarok, 2ks Stratené varené vajce, Varené zemiaky (1,7)

Vyp. Kuracie kúsky v sezame, čerstvá zelenina (1,3,7,11)

utorok

1
2
3
4

Zapek. brav. karé so smotanou a syrom, Štuchané zemiaky (7)

Kuracie kung-pao, Ryža 

Granatiersky pochod, Kyslá uhorka (1)

Zapek. brav. karé so smotanou a syrom, čerstvá zelenina (7)

streda

1
2
3
4

Vyp. Kurací rezeň, Zemiakový majonézový šalát  (1,3,7)

Brav. mäsové guľky v paradajkovej omáčke, Varené zemiaky (1)

Slivkové makové gule s  máslom (1,7)

Vyp. Kurací rezeň, čerstvá zelenina 

štvrtok

1
2
3
4

Kurací steak so šunkou a volským okom, Ryža 

Moravský vrabec, Dus. kyslá kapusta, Knedľa (1)

Sojové rizoto so zeleninou, Kyslá uhorka (6)

Kurací steak so šunkou a volským okom, čerstvá zelenina 

piatok

1
2
3
4

Prírodný brav. rezeň na dubákoch, Ryža (1)

Francúzske zemiaky, Kyslá uhorka (3,7)

Vyp. Oštiepok, Varené zemiaky, tat. om. (1,3,7)

Prírodný brav. rezeň na dubákoch, čerstvá zelenina (1)

Kurací vývar s rezancami  (1,9)

Šampiňónová na kyslo (1,7)

Šošovicová so zeleninou (1)

Cesanková so syrom (1,7)

Fazuľová s klobásou (1)

1.

Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).

2.

Kôrovce a výrobky z nich.

3.

Vajcia a výrobky z nich.

4.

Ryby a výrobky z nich.

5.

Arašidy a výrobky z nich

6.

Sójové zrná a výrobky z nich.

7.

Mlieko a výrobky z neho.

8.

Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9.

Zeler a výrobky z neho.

10.

Horčica a výrobky z nej.

11.

Sezamové semená a výrobky z nich.

12.

Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13.

Vlčí bôb a výrobky z neho.

14.

Mäkkýše a výrobky z nich.