top of page

každý deň

Polievka: 

A
B
D
E

Vyp. Syr, Pečené zemiaky, Tat. om.  (1,3,7)

Grilovamý Encián, brusnicová omáčka, Amer. zem. (7)

Fresh šalát s gril. kur. mäsom a smotanovým dipom (7)

Vyp. Kurací rezeň, Amer. zemiaky (1,3,7)

pondelok

Cesnaková so syrom  (1,7)

1
2
3
4

Vyp. Kur. nugetky v cornflakesoch, Peč. zem. Smot. dip  

Pikantná brav. pochúťka Golemov hnev, Ryža  

Granatiersky pochod, Kyslá uhorka  (1)

Vyp. Kur. nugetky v cornflakesoch, čerst. zel. Smot. dip 

utorok

Fazuľová s údeným mäsom  (1)

1
2
3
4

Španielský brav. vtáčik, Ryža (1,3)

Zemiakové knedle plnené  úd. mäsom ,Kys. kapusta 

Bryndzové Halušky so slaninkou  (1,7)

Španielský brav. vtáčik, čerstvá zelenina (1,3)

streda

Polievka: 

1
2
3
4

Vyp,. Kur. rezeň plnený šunkou a oštiepkom, Ryža so zel. 

Zemiakový prívarok, Pečená fašírka, Chlieb  (1,7)

Makové rezance so slivkovým lekvarom  (1,7)

Vyp. Kur. rezeň plnený šunkou a oštiepkom, čerst. zel. 

štvrtok

Gulášová  (1)

1
2
3
4

Kur. steak v horčicovo-medovej omáčke, Ryža (1,10)

Peč. brav. krkovička, Dus. hlav. kapusta, Knedľa  (1)

Vyp. Šampiňóny, Var. zemiaky, Tat. omáčka (1,3,7)

Kur. steak v horčicovo-medovej omáčke, čerst. zel. 

piatok

Hrstková so zeleninou  (1)

1
2
3
4

Hovädzie dusené na dubákoch, Tarhoňa  (1)

Vyp. Študenský rezeň Var. zem. Smot. dip   (1,3,7)

Špagety so syrovou omáčkou  (1,7)

Hovädzie dusené na dubákoch, čerstvá zelenina  (1ň

Hovädzí vývar s rezancami (1,9)

1.

Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).

2.

Kôrovce a výrobky z nich.

3.

Vajcia a výrobky z nich.

4.

Ryby a výrobky z nich.

5.

Arašidy a výrobky z nich

6.

Sójové zrná a výrobky z nich.

7.

Mlieko a výrobky z neho.

8.

Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9.

Zeler a výrobky z neho.

10.

Horčica a výrobky z nej.

11.

Sezamové semená a výrobky z nich.

12.

Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13.

Vlčí bôb a výrobky z neho.

14.

Mäkkýše a výrobky z nich.

bottom of page