top of page

každý deň

Polievka: 

A
B
D
E

Vyp. Syr, Pečené zemiaky, Tat. om.  (1,3,7)

Grilovamý Encián, brusnicová omáčka, Amer. zem. (7)

Fresh šalát s gril. kur. mäsom a smotanovým dipom (7)

Vyp. Kurací rezeň, Amer. zemiaky (1,3,7)

pondelok

Rascová s vajcom  (1,3)

1
2
3
4

Zap. brav. karé so smotanou a syrom, Ryža  (7)

Cestoviny penne s mletým hov. mäsom, čer. faz. a syrom 

Furmanské halušky s kys.smot.údeným syrom a slanin.

Zap. brav. karé so smotanou a syrom, čerstvá zelenina 

utorok

Gulášová  (1)

1
2
3
4

Vyp. Kur. prsia v sezame, Ryža so zeleninou  (1,3,7,11)

Kelový prívarok, Pečená fašírka, Chlieb  (1,3)

Sojové rizoto so zeleninou, Kyslá uhorka  (6)

Vyp. Kur. prsia v sezame, čerstvá zelenina  (1,3,7,11)

streda

Hovädzí vývar s rezancami  (1,9)

1
2
3
4

Černohorský brav. rezeň, Peč. nové zemiaky  (1,3,7)

Kuracie na kari s kokosovým mliekom , Ryža  

Orechové rezance s máslom  (1,9)

Černohorský brav. rezeň, čerstvá zelenina (1,3,7)

štvrtok

Fazuľová s údeným mäsom  (1)

1
2
3
4

Kurací steak s nivovou omáčkou, Ryža  (1,7)

Maďarský brav. guláš, Knedľa  (1)

Vyp. Oštiepok, Peč. nové zemiaky, Tat. om.  (1,3,7)

Kurací steak s nivovou omáčkou, čerstvá zelenina (1,7

piatok

Šampiňónová na kyslo  (1,7)

1
2
3
4

Bravčová Živánská, Var. zemiaky  

Kuracie soté s grilovanou zeleninou, Ryža  

Granatiersky pochod, Kyslé uhorky  (1)

Bravčová Živánska, čerstvá zelenina   

Hovädzí vývar s rezancami  (1,9)

1.

Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ).

2.

Kôrovce a výrobky z nich.

3.

Vajcia a výrobky z nich.

4.

Ryby a výrobky z nich.

5.

Arašidy a výrobky z nich

6.

Sójové zrná a výrobky z nich.

7.

Mlieko a výrobky z neho.

8.

Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9.

Zeler a výrobky z neho.

10.

Horčica a výrobky z nej.

11.

Sezamové semená a výrobky z nich.

12.

Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13.

Vlčí bôb a výrobky z neho.

14.

Mäkkýše a výrobky z nich.

bottom of page